Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, April 18, 2011

Pasal... Tender Renovation

Salam,

Siapa nak masuk tender opis renovation kat SiripBiru?
Kita mula dengan bagi rough cost untuk opis extention and expansion.
Kalau harga cantik, kita boleh proceed.

Capa nak? Konteki me secepat mungkin!

5 comments:

mama iris said...

size office tu besaq mana?

Nurul Aznil said...

opis la ni 31++ sqf.

ada 3 option:
1. buang meja yg ada, tukar ke meja lebih kecil
2. runtuh dinding dan sambung opis sebelah (2776 sqf)
3. pindah ke opis baru 59++ sqf

FamBlab said...

ai boleh ker masuk?

FamBlab said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nurul Aznil said...

@FamBlab - boleh. tapi nak cepatlah by this week siap extimate costingnya... boleh ke?

Related Posts with Thumbnails