Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, April 18, 2011

Pasal... Angguk-Angguk Geleng-Geleng

Salam,

Tugasan berat ni my Boss bagi sempena dia cuti seminggu.
Dia suruh me buat costing sekiranya kami kena pindah opis, sekiranya kami nak expand opis, sekiranya kami kena revamp opis. Untuk kuli pangkat rendah macam me, manalah patut buat benda ni. Beyond my capability lah!

But still this Angguk-Angguk Geleng-Geleng Kerani Cabuk akan tetap buat tanpa bising.
Tapi ko tunggulah next review, apa tak puas hati me akan luahkan. Sampai bila nak bagi orang pijak kita ye dok?
"You're being too nice", ZwanZwan kata.

Oh BTW, dalam proses Cold Storage kan si HR.
She gone too far weh.... too far!

1 comment:

mama iris said...

mana2 pegi pon..adaaa je kes HR wat taik kan??kdg2 lebih sudu dr kuah okeh......boss mcm kene mandrem je!

Related Posts with Thumbnails