Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 14, 2011

Pasal... Eiman Setahun Empat Bulan

Salam,

Eiman dah setahun 4 bulan. Wah!

Pencapaian:

1. dah pandai kiss pipi bila diminta cium
2. dah pandai ambilkan barang
3. dah paham arahan close the door (pintu bilik, keter)
4. apa saja masakan dari kuew teow adalah favorite
5. sangat manja dengan Angah Ili nyer
6. tak boleh lena kalau tidur atas katil dalam bilik kami. nak depan TV jugak.
7. dah pandai layan citer kat TV. siap hulurkan remote to switch on the TV and tune to a channel yang menyiarkan cerita menarik (tak kisah citer apa pun walau bukan kartun - lega!)
8. kalau tengah nangis, buka jer channel yang ada lagu Korea sure dia diam dan pi depan TV. kalau dapat group pempuan yang gedik-gedik tu, lagi dia suka... siap buat rain dance lagi...
9. bila bangun dari tidur akan panggil, "Mama..." lembut jer...
10. akan jadi abang....







































































OPS!!! belum lagi. hahahhahahah

Gambar terbaru Eiman Ariq dengan Babah.


7 comments:

Rizziela said...

Cepat sungguh membesar kan? dah jadi anak bujan dah eiman ni

Ayu said...

You ni saje je buat surprise item no 10 tu...hihi

Oklah achievement n development eiman ariq sama dgn darwish...bila agaknya boleh jumpa...

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

sekejap jer masa berlalu..tengok2 jer anak dah besar :)

sedih plak bila dikenang2..tsk!

Amiizaa2001 said...

tomeinya budak bijak nie:):)

Cikidong said...

buang pacifier tuuuuuu

mar!ahaf!z said...

hehe giler saspen statement terakhir tu.. :P

Nurul Aznil said...

@Rizziela - umur meningkat, tapi saiz agak lambat naiknyer...

@Ayu - suspen ka? mmaf le... tapi tu tanda gimik murahan me berjaya :P

@makdara TERdiva - tu la. mcm aritu jer rasa dia luar ko pewot ni. now yg ada pewot buncit jer :P

@Amiizaa2001 - tomei tomei. bila buat perangai tomei jadi tomoi

@Cikidong - dalam usaha... tapi dia lebih kuat usaha untuk tidak boleh buang...

@Maria - yay! gimik murahan me berjaya...

Related Posts with Thumbnails