Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, April 3, 2011

Pasal... Berjalan Ikut Track

Salam,

Rasa lega dan agak happy sebab plan nak carik rumah baru berjalan ikut track yang dikehendaki.
ZwanZwan dah contact owner rumah dan hasil perbincangan adalah kearah yang menyenangkan.
Endless terima kasih untuk Mrs Zach.





InsyaAllah lepas ni tengok loan.
Kalau lepas nama ZwanZwan sorang OK la, bleh me plak ushar rumah lagi 1.
Giler tamak kan? 

Bukan apa, rasanya beli 1 rumah kecik, equip keperluan asas, bagi sewa kat student pun boleh buat duit kalau kena gayanya. Doakan yang terbaik, amin~

Kalau tak dapat, pakai 2 nama lah. Boleh ber-extravaganza dengan renovation rumah.
Muahahhahahah... Perasan-tan!
Well, ini plan jer... Selama dok Subang Au (sila semak jadual berkala) ni, tak buat apa-apa pun.
Maka itu membuatkan me punya kegedikan tu membuak-buak... bleh?

OK lah nak layan Star Trek. Nak main game dari sebelum mandi stuck kat 24% jer. Siot betul!

Apa-apa pun, doakan agar dipermudahkan urusan pemilikan rumah kami ini, amin~ amin~ amin ya rabbalalamin~

1 comment:

mrs zach said...

mudah-mudahan success dgn jayanya kak tatty. :)

hari ni me tolong kak tatty, mudah2an esok lusa time hari me, ada plak org lain yg tolong2 me :D

Related Posts with Thumbnails