Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, April 4, 2011

Pasal... Inspirasi dan Aspirasi

Salam,

ZwanZwan kata, hari ni dia nak kluarkan duit booking rumah. Boleh jumpa owner sometime this week dan ushar rumah.
Gedik dah ni!!!


Then ZwanZwan suruh beli majalah Apartment untuk cari inspirasi dan aspirasi serta ayaq sarsi... sambil berbaju seksi disisi jerjak kesisi berisi kerusi .... ah~

3 comments:

mar!ahaf!z said...

wow weeee... :) happy for u guys! alhamdulillah!

personal blog said...

Huh, bukan stakat gedik dah. Sah dup dap, dup dap, kan? sapo x excited bla 1st time nak belik rumah tau... tahniah!! nanti hias santhek2, biar comel macam tuan dia, hehehe ;)

akutaktahu said...

terus bole minta MrsZach siapkan SnP nya... kuikuikui...

sebagai org yg pernah ziarah antara rumah di situ...agak selesa dan menarik,tertarik...

sekian terima kasih!

Related Posts with Thumbnails