Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, March 31, 2011

Pasal... Single Parent

Salam,

Lega dapat call dari Ili katadia sampai rumah hari ni. Tidaklah sengsorang handle Hero Dagu Tajam tu. Maka esok bolehlah pi opis. 

Got email from the HR and Operation Manager. They're having Promotion Panel Meeting tomorrow, so being a good Ops myself, kenalah setup bilik semua. Untung-untung nama me naik, ye dok?! Amin~

Dapat SMS dari ZwanZwan, saying he's on the way to pick up their car at Langkawi Cable Car. Yes, he's out again for work. This time for 2 night. I sent him to the airport and had to take half day. Plan nak ambik esok off tapi HR kata, work from home jer. However kena cancel sebab... tu, email dari boss le...

Merapu. Entry tader isi.

Apa-apa pun me dah order 10 ikat Tobleron, 3 paket Daim, Cadbury dengan rare filing dalam 5 keping. I also remind ZwanZwan to survey the price for my Vision sets. 

Hm... single parent. Now I almost know how you feel Maria... You're sure 1 strong woman!

5 comments:

Imran said...

time ni la nak cheat on husband weh
jom keluar ke 222 or TT kat dagang avenue XD

Nieza Ishak said...

yezzaaaaaaaaaa .. nieza pun single parent 2hari ... tue pun impot adik suh teman ... huhuhu

mar!ahaf!z said...

tatty, cadbury with fillings tu baper kat sna eh?

12 hengget ada? katsini around 18-19 kan? tak ingat la..

Lenny said...

yeay.. bakal cancel list besday wish lg!

Cikidong said...

single parent ni salu kena tolong ni...

Related Posts with Thumbnails