Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, March 31, 2011

Pasal... Fan Page I HATE YOU

Salam,

Rasanya ramai geng-geng Susu Ibu tengah hangin giler sebab adalah minah ni buat statement yang meng-flush IQ dia.
Minah ni kata, 'sapa yang tak boleh produce susu badan, breast dia cacat' - not the exact word.

WTH?!!!!

Time tu otak jahat me dah pk... Ko baru kawin... baru anak 1.. baru 4 bulan ko fully bf anak ko... tapi cakap macam dah buat benda tu 10 juta billion ketrillion tahun weh!
Kot tiba-tiba Allah tarik rezeki tu... amacam?!

OK stop situ.

Kengkadang me tgk, orang nak ada blog, depa pun nak ada blog. Orang kluarkan fakta menarik, depa pun nak bagi fakta menarik. Tapi orang lain berdasarkan pengalaman yang disokong kajian. Depa ni main kopi-pes jer. (Oh another kaum kopi-pes then claim depa pandai!)

Jadi, note to self, sila berhati-hati bila menaip blog. Kalau tidak percuma dapat 'Fan Page I HATE YOU' kat fb.

:P

9 comments:

mama iris said...

mmm...tu la kan....kene pikir pjg sebelom type...hopefully "dia" tau kenapa ramai org marah2 tu instead of masih nak menegakkan pendirian dia...

Nieza Ishak said...

nieza pun kdg2 nak buat artikel pasal BF pun masih takut2 sbb takut tersalah info ....

tp budak tue berani mati ... hahahahaah.

Amiizaa2001 said...

shin, sapakah org itu...adehhhh....

Aan Andes said...

sapa yg cakap tu? me tatau ni..ketinggalan. bagi me link blog n fan page tu haha

mrs zach said...

me pernah kena 'tazkirah' psl anak dengan sorang pompuan ni. walhal dia baru beranak satu masa tu. tapi eksyen, macam anak berderet2. ye laa kan..dia skola tinggi, universiti ada perkataan ISLAM..so, memang layak la nk kluar ayat apa pun walaupun tak sedar ayat tu sakitkan hati.

uhuks.

adex-aieda said...

Ya betol....ingtkan dia Dah beranak Ramai..dh byk pengalaman...dia belom rasa bila tetibe susu merudum...Tuhan tu maha mengetahui....biarlah dia noi....

personal blog said...

huh! mak panthang bhetul kalau ada pompuan yg prasan dia dah level 'ibu mithali'la konon, tapi, otaknya, alahai... duduk di kepala lutut!! chesss..!! Habaq mai shin, blog tuh, nak pi 'fire' sedas dua ni... nanti mak sumpah breast dia jd kering-kontang kang ha...(marah ni!!)

Hanna said...

laa sape punya mulut jahat tu..betul la kdg2 diorg yg baru nk bf ni,mcm terlalu obses dgn breastfeeding..rasa mcm dh hebat..sepatutnya kena gali ilmu lg,bukan nk dabik dada..selalunya otai2 bf lg humble,x kecoh pun walaupun dpt fully smpai 2++ years..

mar!ahaf!z said...

me punyala google apa yg org tk puas hati sgt dgn dia.. skali u dah gitau here.. hmmm sedap dia je gi statement gitu..

Related Posts with Thumbnails