Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, March 2, 2011

Pasal... Model 3D Part II

Salam,

Malam Senin cuti. Eiman tanak tido awal. Me plak tido awal.
Malam tadi paksa diri buat jugak sebab nak buat tugasan lain plak lepas ni...

So inilah hasilnya...

 Rumah Ibu dan Rumah Dapur yang dah siap

 Me kena buat lantai dan dinding lain untuk Rumah Dapur sebab sepatutnya Rumah Dapur rendah sikit dari Rumah Ibu.

 Tak tau apa nama spesifik bendalah yang ditanggam kat tiang rumah, tapi nak buat renyah jugak. Tu tak lupa jugak lebihan lantai yang me kena tambah kendian. Nasib baik ada blogger ARTMELAYU buat entry pasal Rumah Kutai kat Mini Malaysia, maka bolehlah nampak details.

Pandangan atas Rumah Ibu dan Rumah Dapur.

2 comments:

babyluv_ayang said...

nanti isi pewot dalam rumah tu pun kena buat gak ker...but nice lar...kreatif lar noi ni...

Nurul Aznil said...

Isi pewot pun kena buat. tapi nasib baik rumah lama tak byk perabotnya...

dipaksa diri jadi kreatif... sbb nak harap exam paper punya markah... susah nak score

Related Posts with Thumbnails