Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, March 1, 2011

Pasal... Bekas Makanan

Salam,

Heran la.
Orang kat SiripBiru ni semua dah besaq. Koman-koman pun ada Diploma.
Tapi sayang, belajaq pandai tak menjamin depa pandai sebagai insan.

Hah?
Apa ko merapu ni Znil?

Camni...
Me geram dengan 2-3 oreng kat opis ni. Minum cawan, mug letak lah sesuka hati. Atas peti ais, sebelah projektor, atas meja makan. Kalau letak sebelah sinki OK la jugak.Kengkadang mangkuk pun ada bersepah.

Pagi tadi, me jumpa bekas polisterine dengan nasi basi atas meja makan. 
HAMBOIH! Banyak lemak! Ko sibuk ka, ko nak tercirit ka, ko nak demam ka, ko nak ma... :P ka... tapi jangan susahkan orang lain boleh tak? Jangan tambah kerja orang lain boleh tak? Lepas ko dah tak sibuk, lepas dah abih cirit, lepas makan ubat demam datang lah kutip balik sampah korang ni. Takan nak biaq camtu jer?

I mean, yes maybe kat rumah dia ada orang gaji mengekoq sampai tolong lapbuntot lepas berak, tapi ini opis. Maid ko tader sini. Jangan bawa perangai pemalas ko kat opis. 

Sekali sekala takpe weh. Tapi lepas dah ditegur pun tak jalan, ko nak aku shoot email ke ko sambil CC big boss ko ke?
WEH! SEMUA DAH BESAQ LA! ANU PUN DAH BERBULU LA! SO ACT LIKE ONE!

Terus satu hari ni me nak angin jer... semua pasal sorang ni saja TERtinggal bekas makanan dia atas meja makan...

3 comments:

zealvia said...

i like...hahhahaa

umi aiz said...

ade jugak org camtu lagi skrg ek kak..

personal blog said...

memang... akaq pn nyampah tau manusia cam tuh! kat tmpat keje akaq ni pon mlambak...

Related Posts with Thumbnails