Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, March 29, 2011

Pasal... Delighted!

Salam,

1st time makan masa Chris Frankland belikan kat CfBT dulu. Manis... sedap!
Tapi tak makan banyak, 2 ketoi jer. (Ingat orang belakang...)


Sorry lupa nak letak... TURKISH DELIGHT


Now, me jumpa yang hampir sama tapi double the fun!
Turkish Delight Mocha from Gloria Jeans...
SEDAP!

 

Though ZwanZwan sangat tidak menikmatinya, I don't mind sebab dia tak minum, more drink for me!!!

9 comments:

adha said...

apa tu nil?

mar!ahaf!z said...

apa tu tatty?

Aan Andes said...

Teringat me ada belikan u cadbury turkish delight. still dlm peti ais huhuhu

Nurul Aznil said...

@Del & Maria - Turkish Delight... kanji + gula + gel + rose water/mastik/lemon

@Aan - er... hehehhe... takpa kot... kiranya Azwan nak pi Langkawi Khamis ni... :P

mar!ahaf!z said...

mcm penah dgr, penah makan ke ah.. lupa..
oh ye aan, turkish delight cadbury tu penah la.. :)

zealvia said...

tak pernah rasa ler cekelat ataih tu! kat mana jual ye?

Nurul Aznil said...

@Zealvia - kat area Gardens ni... pi kat food court area jual Yong Tau Foo sebelah restaurant Ninja Jo... ada gerai kecik orang Middle East... dia ada jual mcm-mcm barang dari sana, baklava, madu, kurma... turkish delight pun ada...

Aan Andes said...

Tatty,
Azwan pi sorg ka hampa pi skali? Eh eh apsal me tatau ni? hehehe. Takpa, mmg me simpan utk u pun, tapi kalau Azwan dah beli, kita tgk setakat mana dia bertahan dlm peti ais tu :P

Nurul Aznil said...

Dia pi dgn kawan opis melawat anak syarikat depa... cable car langkawi...

OR aritu dah nikah kat genting, la ni nak pi hanimun...

hahahahahaah... sila pilih

Related Posts with Thumbnails