Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, February 22, 2011

Pasal... Soalannya

Salam,

Me nak sangat-sangat urut satu badan. Kalau boleh nak yang urut mak bidan. My favorite makcik urut tak sihat, so tak dapat nak gi ke dia.
Soalannya: Korang ada konteki nombor makcik urut tak? Me tak kisah kena pergi rumah dia ke ambik dia mai rumah me ke...

My resdung teruk seh! Bangun pagi, mandi OK jer. Tapi selalunya, lepas angkat takbir, idung mula gatal, bersin 5-6 kali straight sampai tekak rasa perit, then ingus meleleh. Sok-sek sok-sek sepanjang solat. Lepas bagi salam jer, me capai tisu dulu sebelum wirib.
Soalannya: Korang ada konteki nombor orang buang resdung? Tak kisah yang jenis bakar kertas kat muka or pakai lipas blended sapu kat muka.




3 comments:

Rizziela said...

dekat down town cheras ada orang mengurut & buang resdung..urut saya pernah cuba..ok gak..yg buang resdung tu x pernah cuba lagi

Try lah g sana

Aan Andes said...

My akak urut lepsa beranak tu nak? Dia sedap..to me la. Dia kat shah alam, tak ingat seksyen berapa

Nurul Aznil said...

@RIzziela - nak nak. boleh email me the number?

@Aan - nak nak. boleh sms me the number?

Related Posts with Thumbnails