Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, February 22, 2011

Pasal... Lembek-Lembek

Salam,

Tadi Kathleen, Assist Director untuk Sales di Gardens H&R ajak makan kat tempat depa.
Sebelum tu dia tunjuk bebilik dan facilities depa. Menarik!

Tapi paling menarik MAKAN ler...
Dekat 2 jam dok stuffed my face dengan makanan.
Me makan laksa, ikan bakar, sotong bakar, salad, eskrem, ketam kulit lembut, ayam pandan, kambing grill, sate, nasi ayam, nasi minyak sapi, bubur, la la la...

1 benda baru yang me cuba adalah... TIRAM.
Yes you may laugh at me sebab baru nak try.
Bukan apa tau, kalau korang layan citer Friends, korang ingat tak ada scene Joe kata kat Chandler, "There a big gue on the floor". SO benda tu bermain-main di otak me.

Namun begitu, me telan jugak tiram tu dengan sedikit jus lemon. OH! Terlebih lemon tapi OK la... I mean, I can eat it like maybe 2-3 lagi but not more. Rasa menyesal plak letak lemon lebih so tak bleh nak rasa betul-betul.

Rasa apa ye? Macam kerang separuh masak gitu. Tapi lembek-lembek teksure-nya...
Rekomen ke?
YES!!!

 

4 comments:

Cikidong said...

ferr gerenti terus dapat gegirl ni kalo makan ni eekekekekekek

Aan Andes said...

Haha..me first time makan siap kunyah okeee..ewww..mati la kunyah2 tapi takleh hancur. of cos la sebab raw kan..pastu mula la nak termuntah, pastu baru cepat2 telan, pastu tak try dah! haha

Nurul Aznil said...

@Axlan - bukan C-put dapat lelaki ke?
asam-asam pompuan...

@Aan - aah! me kunyah-kunyah tu yang lembek-lembek tu... oh a big gue in my mouth :P

Myra Jay said...

Wahh, banyaknye makan..hehee.. kalau menu sedap memang menyelerakan.. :)

Tiram MJ pun xpenah makan :)

Related Posts with Thumbnails