Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, February 11, 2011

Pasal... Sesi Ko-Ku

Salam,

Tak ingat bila last time main futsal.Masa dengan bebudak Terato dulu rasanya.
Siap sponser air mineral ngan twiggies lagi kat bebudak. Seronok tengok depa enjoy makan even just a mere roti.

So semalam, selepas geram tak dapat join game futsal 2 minggu lepas, me berjaya pujuk Ili untuk datang jadi babysitter so me pun bleh join main sekali.

SERONOK!
Main tak la lama sangat since me pun dah lama tak bergerak selincah tu. Kang tak pasal-pasal krem sana, krem sini. Cuma tak syoknya my kasut. 5 kali tendang bola, 4 kali melayang. Kasut lagi besaq dari kaki, manalah ia tak melayang. Last-last, me buka jer kasut, main pakai socks jer.

Dalam tak pakai kasut tu, me bleh score 1 gol tau! Melompat macam katak! Melompat terlampau ghairah sampai rasa sikit lagi nak terkucil. 
(Nota untuk diri sendiri: sila kosongkan bladder sebelum bersukan)

So, amatlah looking forward to the next futsal session. Walau kaki ada sikit sore, badan ada banyak penat, tapi the FUN that I had can surely cover it all.

Akhir kata, terima kasih kepada Encik Ying-Yang-Yo dan Cik Puan Lenny kerana mengaturkan sesi ko-ku ini.

2 comments:

makdara TERdiva said...

kita tak penah main futsal..main bola jaring pun so-so jer.. :D

Lenny said...

org terer camtuh ah. takyah pakai kasut pon bley score......! cayala nurul!

Related Posts with Thumbnails