Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, January 3, 2011

Pasal... Istana Menanti

Salam,

Istana Menanti pasti - Rahim Maarof

Tapi ini adalah gegambar lama masa projek PIERS Negeri Sembilan kat Istana Menanti, Seri Menanti.
Masa ni Armahum Tuanku Ja'afar, ada lagi.

Credit to Fai'in yang uploadkan gambar zaman tok nadoq ni.
Me pun terlupa wujudnya gegambar ni.


Bergambar bawah er... logo? mohor? Negeri Sembilan

Capa bleh nampak me?
Me tukang ulang alik ambik hadiah dari meja pass kat my boss untuk diberi kat the Royal Family


Saya dah masuk Istana, anda pula bagaimana?
Hahahhahahaha - tagline hangat kat forum Cari la ni

1 comment:

Related Posts with Thumbnails