Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, January 24, 2011

Pasal... Ceria!

Salam,

Tader update pun on the weekend. Huhuhuuu...
Maklumlah dok sebelah COO, tak sempat nak rajinkan diri update blog or sediakan entry berjadual untuk weekend.

Anyway, ni gambo me snapped last Friday.
My new opis slipers dengan vest keselamatan untuk Fire Drill kat MVC ni.


Ceriakan warnanya?
Sesapa buat palat kat me, me fire dia. Hehehehehe...

Oh, BTW, bagi mereka yang opis around The Taman Menara Utara, fire drill kita pada 24 Feb ni ye! Sila bersedia!

3 comments:

Lenny said...

u cakap awal2.. ada harapan en yang tuh pegi minum pagi dulu... muahahhahaha...:P

Aan Andes said...

LIKE! hehe

Nurul Aznil said...

@Lenny - la ni, Encik Ying-Yang-Yo masuk on time dan balik on time. Bagus betul la... tader masalah ni kalau kena drill mengejut.

@Aan - pasar malam hari Rabu kat Inderaloka... RM10 jer :P

Related Posts with Thumbnails