Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, January 26, 2011

Pasal... Bunyi Cicak

Salam,

Masuk pagi... seronok nak mulakan hari...

Tetiba Kertu datang, ok, she greet me "Good Morning"... me replied tapi then dia kuatkan suara cakap lagi, "Good Morning"... me pandang dia jawap lagi kuat, "Morning" (me malas nak jawab GOOD, sebab she dah spoil my good morning) Then Kertu cabut earphone dia...

Cabuk punyer Kertu! Ko sumbat tinger ko, ko tak dengar, ko assume aku yang kurang ajar tak reply greeting ko. SIOL betul la.

To make thing lagi siol, dia dok mengkedarah cereal dan minum kat tempat dia buat-buat bunyi ... well to put it nicely... bunyi cicak.... but NO, it's Kertu, the right way to put it is bunyi kerbau pendek makan da... chap chap... chap chap... disturbing betul la!

This is not how I want my morning to begin, hokey!

Sementara itu, silalah berhibur dengan lagu Chap Chap dari Bebe Cool & AY
(tiada kaitan langsung dengan bunyi Kertu makan ye)


1 comment:

makdara TERdiva said...

kertu tu anak dara tua ke?? maklumler..ai memang blurr sikit bab2 bahasa2 org muda skrg ni.. :P

Related Posts with Thumbnails