Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, December 17, 2010

Pasal... Nak Serambus

Salam,

Semalam ZwanZwan citer, opis dia kena rombak lagi. Maybe kena repot bawah boss baru (bila la orang nak repot bawah dia? - soon insyaAllah)

Tup-tup pagi ni, buka email, my Boss UK plak nak serambus.
Hambik ko!
Penat jer usaha me menawan keluarga bahagia hati dia dan buktikan bahasawanya me ni boleh buat kerja.
Tercicir ditengah jalan...

Capa la plak boss lepas nie?
Sesuatuh lah jawatan Opis Manager SiripBiru ni.
Takut plak me nak pegang.
Ecewah! Bermimpi plak.
Macam dapat?
Eh, semua bermula dari mimpi whaaaaat?

2 comments:

Kak Mah said...

me oso..silap aribulan dapat boss baru jugak....

Lenny said...

kalau suh vote mmg i vote for u! u deserve it babe!

Related Posts with Thumbnails