Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, December 16, 2010

Pasal... Apa-Apa Special

Salam,

Tak buat apa-apa special pun untuk befday Eiman.
Time Ewan dulu ada nasi ayam, kek... topeng, topi...

Ingat nak simpan duit tido semalam dua kat Gambang.
Eiman menang suka main air.
TAPI bilik plak penuh.

So... kemana?
PD lagi?
Lumut?
Cherating?

Tak bleh pi jejauh, sebab bulan 7 lepas kenduri sepupu, ingatnya nak lajak ke Langkawi...

So nak kemana ye? Genting?
Macamlah Eiman nak naik roller coaster semua tu.

Nak buat memakan weekend ni, me ada paper Sabtu pagi plak.

Oh oh oh~

2 comments:

Aan Andes said...

Sabtu ni jangan! Me ada bday party jugak..family. Hehe..next week ke? wink wink

Nurul Aznil said...

Next week? X'mas ye?
27 ngan 28 ada paper lagi... lepas tu FREE!

Related Posts with Thumbnails