Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, December 2, 2010

Pasal... Goody Bags

Salam,

LEGA!
bebarang goody gifts dah siap!

Cookies in tins

Fruits cakes
-
individually wrapped by ZwanZwan and Me. Baked by my MIL. Capa nak order RM80 jer sebijik (dalam 2 kilo rasanya)

Gift Vouchers
- untuk staff, lucky draws & best dress award

Pending: table name tag, menu kad, programme kad.

2 comments:

mar!ahaf!z said...

merah -hijau, sangat the TEMA..

Nurul Aznil said...

kan?

masalahnya time-time macam ni, reben hijau ngan merah ni susah nak jumpa. kena cari kat kedai bunga yang kureng laku baru ada...

Related Posts with Thumbnails