Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, November 30, 2010

Pasal... Seriusly LOW!!!

Salam,

TET TET TET TET TET!!!!!

Bunyi alarm panik sebab supply makin surut sedang production kurang.

Ni semua sebab 2 minggu lepas otak dok kata malas, malas...
Ni semua sebab hati dok riak sangat rasa stok cukup untuk 2 bulan...
THEN tambah lagi hormon kurang sebab My Monthly Best Friend nak melawat.

PADAN MUKA!!!

Tengoklah sendiri... Dah boleh nampak lantai peti woooo!!!!
Hero Dagu Tajam la ni minum dalam 30 - 40oz sehari. Input harian adalah dalam 9oz.
So beza tu nak korek kat mana?
Hidung? Tinger? Ketiak? Pusat?

Ya Allah, kuatkanlah hatiku untuk terus produce susu untuk anak ku ini...
Paling lemah pun sampai akhir tahun ni... huhuuhuuu...

7 comments:

Mieja@2001 said...

salamss shin

seronoknya eiman minum sampai 40oz, semangat waja jugak nak pam banyak2.....go mama goo....

Lenny said...

nurul, kalau kat tinger, ketiak, pusat bley kuar susu ok gak tu...

takper.. insya Allah nanti better tu... chaiyok2!

adha said...

tet tet tet tu mcm lampu otromen jek.. hik3.. tak per.. niat untuk anak.. mesti ckup stok

Noy said...

tolong!!tolong!! hehe
u can do it!!

Nurul Aznil said...

@KakMieja - dia semangat kat pewot jer. Tapi badan tetap saiz compact.

@Lenny - kalau kluar kat situ, Oh, seronoknya tapi susah jugak. tetiba buat kerja, meleleh susu kat hidung... parah tu...

@Adha - memang otromen pun. Tapi otromen, bila lampu tet tet, dia jadi lebih kuat dan bleh bunuh raksakse.

@Noy - InsyaAllah... WE can do it!

mar!ahaf!z said...

walaupun dah bunyi alarm, me ttp jeles...! :p bestnye tatty, sempat nye catch up.. go tatty go!

Nurul Aznil said...

Still, me pun TETAP jeles kat you, sebab you menyusu direct... huk huk huk...

Related Posts with Thumbnails