Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, November 8, 2010

Pasal... Swim-Swim-Sunk

Salam,

Sabtu lepas kawan opis ajak pi befday party anak dara dia kat Club House Desa ParkCity.
Me bleh terlupa nak beli boardshort untuk Eiman, terpaksa dia pakai legging.
Sebelum tu dah beli seluar pendek, ambik sebab nampak ada tali cerut, sekali sarung rupanya mockup jer. SIOT!

Tak kisah, Eiman tetap berendam.
Babah temankan...


First step kiddy pool, next step surf pool!

2 comments:

Aan Andes said...

Wahhh wahh wahh Eiman! First pool! Hehe. Zahra belum lagi..bila la nak pegi mana2 yg ada pool ni

Nurul Aznil said...

Aan, Gambang la!
Dengarnya seronok kat situ...

Related Posts with Thumbnails