Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, November 6, 2010

Pasal... Makan Untuk Kesihatan

Salam,

Aik! Buat apa dengan carrot dan celery tu?





Ooooooh.... Eiman makan.

"Saya suka sayur.
Sayur sangat sedap.
Saya makan sayur.
Badan saya sihat!" - Eiman Ariq

3 comments:

makdara TERdiva said...

susahnye nak cari budak kecik mkn sayur...haha! mmg comellah! :)

$uNmeloN said...

inspiring... :)

Nurul Aznil said...

@makdara TERdiva - tumpang dia nak makan, me bagi jer. dari dia dok kutip segala benda masuk mulut, baik bagi sayur :P

@sunmelon - inspiring ka? cepat la produce nombor 2 plak... kali ni buat baby girl tau! :D
AND kirim salam kat your wife, MIL & SIL :D

Related Posts with Thumbnails