Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, October 21, 2010

Pasal... Tader Selera Kah?

Salam,

Aritu, lama dulu... ZwanZwan pernah tanya me, "Awak tanak pakai handbeg ke?".
Apekah?
Dia explain dia tanya macam tu sebab tengok ramai isteri kengkawan dia dok handbeg ke hulu, handbeg ke hilir.
Me gelak jer. Me kata dia patut bersyukur me tak minat benda ni elok la. Taderlah me spent duit dok beli handbeg. Dia angguk jer la sambil sengeh...
Tapi inside, me teringat time me form 5, kat kolej, me dah puas melaram kasut tinggi-tinggi, handbeg kulit semua...

Now, me nak sempoi, sempoi... Bawa uncang me ke hulu, ke hilir. Dengan kasut seliper merah asadi tu. Hehehehe...

5 comments:

makdara TERdiva said...

pun suka sempoi gak!! melaram ikot mood..:)

Aan Andes said...

kannn me too. mcm xde nafsu sgt. pakai ikut dan je skrg. kadang2 teringin jugak, tapi teringin ala2 je hehe. depa mmg patut bersyukur dpt isteri mcm kita mwehehe

Lenny said...

huhuh... jgn bgtau hubby i.. nanti dier suh i ikut amalan u nie.. ahahahhahaa..:D

mar!ahaf!z said...

:) tatty masa kecik2 saya adalah dilarang berambut panjang, ber make up, beli baju cantik2, pakai kasut tinggi, beli handbag/purse sume.. (sedih time kecik2 jadik tomboy)
jadi masa ni la nak merasa.. tp takde la hi mentenan pun.. berpada2 jugak belanja2 tu..

Nurul Aznil said...

@Makdara TERdiva - iya melaram ikut mood...

@Aan - betul... teringin jer la...

@Lenny - tak tak bgtau... diam diam sudah :P

@Maria - oh macam tu ka? me dulu asyik gaun kembang jer. seluar skit jer. now terbalik-kot-tergolek-dog la kita ni ye? :P

Related Posts with Thumbnails