Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, October 20, 2010

Pasal... EBM as of Mid Oct

Salam,

Lupa plak nak update stok EBM.

Dah tak penuh macam dedulu. Eiman la ni minum banyak. 4oz sekali hadap. Kengkadang kena tambah lagi, tapi kami just dilute-kan EBM tu dengan air suam, cuci mulut.

Stok yang dok pakai la ni adalah minggu terakhir bulan 7.
Tapi my penghasilan hari-hari pun agak down lately, dengan my monthly bestfriend visitnya, demamnya... Cuma alhamdulillah weekend lepas banyak balik sebab me ambik pegaga ngan ulam jantung pisang. Tambah hormon lagi... So dari 2 ketul EBM dapatlah 3-4 ketul balik... Alhamdulillah...

ZwanZwan kira if nak pulang modal balik beli alatan susu ni, kena teruskan sampai sampai setahun 6 bulan... Fuh~ Gambatte ne!

3 comments:

Rizziela said...

production saya pun dah merundum coz since b4 puasa lagi dah stop mengepam...anak x nak EBM...so buat apa nak simpan stock kan? cuma risau sekarang ni takut susu kering ajer...anak minum belah malam ajer direct

memorisusuanku said...

SHIN:banyak lagi stok ebm :):)
kak mieja rasa air alfalfa tuh mcm ada respond...trylah shin:)

mar!ahaf!z said...

maria dah stop pumping :(
takleh cope, maryam minum byk..
cian dia.. babysitter komplen..

awak teruskan perjuangan ye..

Related Posts with Thumbnails