Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, August 26, 2010

Pasal... Sorry Weh!

Salam,

Pada mereka yang bermurah hati dan jari jadi geng follow my blog, TERIMA KASIH banyak! nanti me follow korang, bila me ada masa betul-betul nak masuk dan baca sepenuh perasaan blog korang.

Pada yang kretif minda bagi komen dan reply, nanti me baca dan menghayati serta reply balik.

BZ seh lately!
balik rumah selepek jer macam kain buruk. Kesian Eiman Ibu dia tak berapa nak layan dia main dan baca buku.
Lagi kesian kat ZwanZwan isteri dia mandoooom jer kat rumah tak suka share lawak slaptik macam selalu...

1 comment:

makdara TERDIVA said...

bizi gila kah???
x pe..take ur time..k

Related Posts with Thumbnails