Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, August 4, 2010

Pasal... ApeKah Bunger?!

Salam,
Tadi dapat call dari apek ni. Dia cari 'Nunul Ajeni'. :P

Dia nak hantar bunga.

I was like, 'Bunga?! Wow!'. "Dari siapa ye?"

"Dali SilipBilu and koliq".
'Alamak, depa hantaq bunga Pak Lang!
To my house!!!'

"Minta tolong hantar ke rumah mak saya la, kat Sri Muda.... bla bla bla..."

Hah?

Bunga Condolence?
Adeh~ Maafkan depa, depa tatau...


Al- Fatihah to my beloved Pak Lang Zakariya Omar that passed away peacefully at 10am last Monday. Semoga rohnya ditempatkan bersama mereka yang beriman. Amin~

3 comments:

makdara TERDIVA said...

duh!! mcm2 hal..

takziah & alfatihah semoga rohnye dicucuri rahmat

Aan Andes said...

Al fatihahh.. But nice flower!!! hehe

Lenny said...

al-fatihah..

heard the news from hubby...
u take care yah...

and thanks... for helping us out..
eh, helping me out la kirenyer..

nak pesan apa2?

Related Posts with Thumbnails