Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, July 31, 2010

Pasal... Sea Sick? See Six? C6?

Salam,

Bangun pagi, pam susu, duk-dak duk-dak pergi Celcom ambik SIMard baru then pi HSBC ambik security device ganti. Kena bayar RM50 tu.

Then survey henpon. Kat Plaza Masalam, kat Sri Muda. Lepas tu pi rumah MIL.

Balik rumah kami then lepak. Me terlelap. Bangun maghrib then dekat pukul 9 ZwanZwan ajak kluar sebab Eiman lain macam aktifnya. So menonong kami pi Sri Muda.

Masa pilih-pilih tu me rasa macam berat jer... Bayar pun berat... Abih dah 3 tahun guna V8 tu... Dah hafal fungsi ni kat sini, fungsi tu kat situ. La ni nak kena belajar balik... 1 kerja.

However, dah lama ni, rasa ok skit dah... lega dah la tu.

Curse la sesapa yang ambik henpon V8 me tu. Padan muka ko ambik phonetader nilai kalau jual. Dah la phone tu menunggu masa jer. Tak cermat, jatuh tercabut bateri. Disamping kengkadang bila ada clash, phone hang. Cuma selama me beli V8 tu, me tak pernah buka cover plastik dia. So memang nampak macam baru.

Well, that's that!
Nangis darah pun V8 tu tak balik dah... (kot)

Now terima jer la...

3 comments:

cinta_north2south said...

aznie, barang yang lepas toksah dikenang. sib baik tertinggal hp kat toilet, kot tertinggal purse lagi haru biru... :)

futnot: i paham ilang hp cemana. paling tension hilang sumer contact number...nak re-install balik satu keja...

Aan Andes said...

wahhhh TUKAR NGAN ME NAK? kekeke

mar!ahaf!z said...

:) ingat nomor me tak? :p

i pun kdg2 terkenang brg2 yg kene rompak tu.. tp mmg takleh kenang2, nnt HANGIN.. baik jgn pikir..

Related Posts with Thumbnails