Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, July 30, 2010

Pasal... TERambil?

Salam,

Ada sorang hamba Allah sudah TERambil my henpon.

There I was dalam toilet minding my own business, pumping like usuall, my Sister Ili tepon. Then tengah dapat let down, hangedup then I put down the henpon atas tong sampah bertutup sebelah 'tahta' tu.

Abih sesi mengepam, me trus dashed out sebab ada meeting dengan Big Boss.
Sejam lepas tu baru me perasan...

Me ketuk pintu opis jiran, tinggal pesan.
Me turun jumpa guard jaga bilik CCTV.
Me jumpa ketua cleaner.
Me tampal notis kat toilet.

Hm... kalau untung nasib me, murah rezeki Eiman, dapat balik la.
If Allah nak bagi dugaan lawak SLAPtik ni, me terima jer la.

Me dah usaha nak dapatkan balik... 99% dah cuba. But nak jadi nyata kena 100%. lagi 1% Allah pegang... nak bagi ka? tak bagi ka... me tatau.

Adeh~
Adakah V8 berusia 3 tahun 6 bulan ini tidak akan ditemui oleh Aznie lagi? Wallahhualam~
(Sekadar gambar hiasan)

2 comments:

makdara TERDIVA said...

ni mesti dah tau sape yg amek kan???

alahaiiii

x pe..law x dpt..redho je noi..suruh zwan2 beli baru..hehe!

Nurul Aznil said...

No... tak tau capa yang ambil.
rasa macam cleaner sebab bebudak opis tak berkenan rasanya phone lama tu.

Related Posts with Thumbnails