Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, July 1, 2010

Pasal... Ini Pun Nak Kongsi Ke?

Salam,

Kasih sayang maaa...
Semua nak kongsi...
Makanan...
Lawak jenaka...
Cerita...

Tapi, penyakit pun nak kongsi sama ka?

ZwanZwan kena demam, selsema, sakit tekak sejak 2 hari lepas...
Now me pun kena...
Selalunya me akan kena lebih teruk dari dia...

Benci tau!
Orang nak pi bercuti, time ni nak sakit...
Sedih...

5 comments:

cik puan akish said...

owhh op coz..sakit pon kene share...me on same..kalo hadif demam..me pon akn ikot..argghh x suke2...

makcikrehan said...

ini namanya sehati berdansa!
hehehehe

mommy anis said...

heheheh....kata kongsi hidup kan...

get well soon...me too having very bad flu for almost a week...

Aan Andes said...

Alaaa tak bestnyaaa. What to do :( Ni mesti ada plan nak pakai bikini ni, terus tak jadi :P

Takpela..boleh rehat2 kat bilik je kat sana. Get well soon! And moga2 hero dagu tajam tak kena.

adha said...

la sian dia.. moga cpt sembuh

Related Posts with Thumbnails