Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, June 30, 2010

Pasal... Cabutan Bertuah SawSawLady

Salam,

Bismillah-hirrahman-nirrahim

Gambar ini adalah untuk tiru gambar yang me snap ZwanZwan dengan Hero Pipi Labuh, arwah Ewan Ariff... Keduanya dalam keadaan berpakaian separuh saja. Keduanya baru bangun tido...

Maka, kami buat cubaan yang sama dengan Eiman Ariq cuma hasilnya lain, tapi syarat utamanya masih sama, keduanya berpakaian separuh dan keduanya baru bangun tido...

Terimalah...

2 step yang mudah:
1. Buat entry mengenai anak dan bapa. Attachkan SATU (1) keping gambar anak anda yang comel bersama dengan bapanya yang handsome.

2. Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan comment entry ini.

Syarat :
1. Terbuka untuk pembaca sawsawlady.com *** TAK PAYAH JADI FOLLOWER
2. Peraduan ini berlangsung dari 8 June 2010 – 29 June 2010.
3. **baby kena anak sendiri!!!
4. sawbebe yang akan melakukan cabutan bertuah.
5. Pemenang bertuah akan diumumkan pada 30 June 2010.

6 comments:

oli said...

walao...
'seksa'nya
heheheheheh...
terima kasih tau sudi memeriahkan contest ini tau!!!

Cikidong said...

hero nsem pipi bulat! ahahahah bukan bapak dia ehhhh aahahhahaha

makdara terdiva said...

ya allah! comelnye budak kecik ni..tang mata tu yg x leh tahan.. :)

Nurul Aznil said...

@Oli - terima kasih sbb anjurkan contest

@Bapak Cikidong - iya, pipi anaknya ikut pipi emaknya

@makdara terdiva - terima kasih... :P

cinta_north2south said...

heheh comelnya gambar ni!

makcikrehan said...

berapa kali aku nk cakap daaa... ini budak sgt comel! bapak budak tak berani nak komen...hahahaha...nnt kena cili :))

Related Posts with Thumbnails