Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, July 9, 2010

Pasal... Bersyukurlah Saya...

Salam,

Dalam keadaan me yang sibuk ngan opis events... nak exam, nak buat assignment... tak sihat... bersyukur sangat-sangat ZwanZwan selalu tolong.

Rumah kami dah tader Mount of Unfold-Cloth. ZwanZwan sudah kasi clear semua...
Dah 2 minggu me tak mop lantai sebab 2-3 hari sekali ZwanZwan mop, dengan Dettol lagi.
Semalam ZwanZwan siap masak dinner lagi... nasi, bayam tumis air ngan ayam sambal...

Bila camtu, me rasa bersyukur betul...
Maka me rasa eloklah belanja ZwanZwan blueberry cis kek... as a token of appreciation...
Woish, bukan semua hubby-hubby jenis ringan tangan tolong isteri tanpa disuruh. Kan Aan, kan? ;)

6 comments:

cik puan akish said...

ya betolll!!!sokong 150%...:)

makdara TERDIVA said...

btul btul btulll...

susah nak cari asben yg ringan tulang..

bersyukurlah.. :)

Aan Andes said...

Hehehe..yup, kena syukur banyak2. Me pun kena beli something2 la ni.

Ps: Bukan semua isteri comel and baik, kan Tatty kann wakakaka

babyluv_ayang said...

rajin nyer hubby noi...hubby fara ni kalo tak disuruh...mmg hampeh...yg dia tau cuci toilet n buang tahi kucing...itu jerk..lain...kena disindir2 dulu baru ler nak jalan keja nyer...

mar!ahaf!z said...

jeles!
me nak tgk muka hafiz pun susah!

Nurul Aznil said...

@Cik puan akish - yeah... :D

@makdara TERDINA - syukur alhamdulillah...

@Aan - part comel dan baik ni me sokong banyak banyak banyak!

@babyluv_ayang - ok la buang taik kucing! best tu! bukan sembarangan suami tau yang sanngup buangkan poo-poo kucing.

@maria - well, part hubby ada tu kelebihan kami. Tapi awak dekatrumah mak sendiri. my mum jauh... kiranya setiap orang ada kelebihan dan kekurangan ye dok?

Related Posts with Thumbnails