Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, July 10, 2010

Pasal... Belanja Diri Sendiri

Salam,

Semalam, balik opis, setelah menahaq diri lebih 3 bulan, me akhirnya buat keputusan untuk beli jugak. Memang sebelum ni beriya letak kat status FB kata nak beli la, apa la... tapi tak beli jugak. Rasa macam tak sessuwei.

Sebelum tu, masa dok ber-catwalk dari opis ke LG Gardens tu, me rasa macam taknak lah. Better beli something yang SIHAT. So me beli 2 half foot Subway. 'Ayam Belanda Berasap' (smoked turkey). 1 for me dan 1 for Mama Ruby.

Then bila lalu nak ke car park, lalu dekat kedai tu... Oh dari jauh dah bau... manis, maniss, manisss... Then, terperangkap! Beside, this IS my birthday month. I should belanja diri sendiri semahunya.

Me beli 6 untuk diri sendiri dan 2 untuk Mama Ruby. HuHuuHuuu.

Cuba teka siapa yang paling excited bila me bgtau me beli Big Apple Donut? :P

2 comments:

Aan Andes said...

zwanzwan la haha

Nurul Aznil said...

Ya Betul! 10 MARKAH!!!

Related Posts with Thumbnails