Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, July 18, 2010

Pasal... AND THE WINNERS ARE...

Salam,

Keputusan AkuNoi's Birthday Contest is here.


The Winner!!!
Komen Juri: Depa suka gambar yang ada hiasan yang cantik, belon, kek dan baju yang in same colour scheme.
Komen Me!: Since me 1st time baca entry pasal birthday celebration in blog Fara, me rasa seronok dan teruja sangat.

1st runner-up:
Komen Juri: Nampak Ibu begitu mesra dengan anak.
Komen Me!:
WarnA kek meriah. Buat me rasa macam nak sembam muka ngap! Nasib baik me tak ada hari tu :P

2nd runner-up:
Komen Juri: Gambar simple tapi nampak diambil dengan care and warmth with love.
Komen Me!:
Fondant kek?! BEST!!!



PERHATIAN!

Bagi dua lagi peserta, Adha & MommaMia jangan sedih. Anda juga PEMENANG!
Semua yang join dapat hadiah, jangan risau... :P


How to claim your hadiah?
  • Sila email nama, alamat dan telefon nombor anda ke akunoi@yahoo.com dalam minggu ni (18 - 23 Julai).
  • Hadiah akan dihantar menggunakan Poslaju.
  • SMS airway bill number akan dihantar kepada anda apabila me dah pos hadiah anda.

8 comments:

Momma Mia said...

wah utk kami pun ada? mekaseh noi...

Kak Mah said...

uhuk..uhuk..saya terharu....uhuk.uhuk..terima kasih kepada juri..uhuk..uhuk..(over eheheheh)

babyluv_ayang said...

heheheheehh....betul kita menang ni, noi????? Heheeheheheh......ker salah tgk ni....yehoooooooooo.....

mar!ahaf!z said...

:) menang jugak?

Nurul Aznil said...

@Momma Mia - ada... semua adalah pemenang.

@Kak Mah - macam ucapan dikala penganugerahan Grammy Award da~

@babyluv_ayang - Betul! menang dengan jayanya!

@Maria - menang... jangan tak menang...

adha said...

hik3.. ok ok.. tak pe. sebb desperate carik album besday tu tak de.. mana ntah, ke aku terdelete.. hik3...

apappun tq

mar!ahaf!z said...

;) awak kene tag, jom jom giveaway

FAIZA AMIR 2001 said...

wahhhh tahniah2 imah menang lagik :):) senyum lebor aku tgk gambaq ko...hehehhehe...seronok tgk gambar lain-lain juga :):)

Related Posts with Thumbnails