Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, June 23, 2010

Pasal... AkuNoi's Birthday Contest - DITUTUP

Salam,

Rasa gedik lagi megrhela nak buat contest jugak. Since my befday is coming to the soon, so me nak buat contest berkaitan befday la plak...


Apa yang perlu anda lakukan?

  • Jadi FOLLOWER blog AkuNoi. Maka pada mereka yang bukan follower tetapi ingin ikut menyertai peraduan ini, silalah jadi pengikut ajaran sosat blog me yang tidak sepertinya ini.
  • Anda hanya perlu ceritakan secara ringkas (kira-kira 50 patah perkataan) sambutan befday anak anda atau anak saudara anda (berusia dibawah 5 tahun) yang korang rasa paling meriah, paling seronok, paling happening, paling syok, paling gempak dan sewaktu dengannya.
  • Anda HARUS sertakan sekeping gambar sekitar majlis berkenaan yang mempunyai wajah anda atau suami/isteri anda dengan birthday boy/girl. (Gambar dengan wajah anda tersentil skit pun takpe, me tak cerewet :P)
  • Letakkan gambar header peraduan ini di entry penyertaan anda dan tinggalkan link entry anda itu disini.
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada tengah hari (12 noon), Jumaat, 9hb Julai 2010.

Hadiah-hadiah yang ditawarkan:

  • 2 X Pemenang : Sebuah buku kanak-kanak Enid Blyton & sebuah novel Inggeris (terpakai - dari UK)
  • 1 X Pememang Utama: Sebuah buku kanak-kanak Enid Blyton, sebuah buku kanak-kanak dari UK & sebuah novel Inggeris (terpakai - dari UK)

Pemilihan pemenang:
  • Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cerita dan gambar yang menarik.

Penghantaran hadiah kepada pemenang:
  • Penghantaran adalah melalui pos yang dibuat seminggu selepas pemenang diumumkan.
Terima kasih kepada mereka yang telah menghantarkan penyertaan.

15 comments:

makcikrehan said...

hallamakkk... tak pernah mabik gambar dgn anak masa besday. huwaaa sbb dok sibuk layan tamu [kunun]. anyway, besday kita sama khennn... heheeh

Nurul Aznil said...

@MR - iya ka? then me tukaq rule skit la... :P

Kak Mah said...

alamak kene korek la gambar-gambar lama ada lagi ker tidak..... huhuhuhuhu.....biasa kongsi birthday party jek jarang buat birthday sendiri...

Cikidong said...

aleeerrrrrrrrrr...........

Nurul Aznil said...

@Kak Mah - korek kak korek...

@Cikidong - aleeeeerrrrr mendernyeer tu...?

Kak Mah said...

am i the first one..ehehehehe..fuh fuh fuh... bismillah....


http://azimahas.blogspot.com/2010/06/catatanakunois-birthday-contest.html

mar!ahaf!z said...

nak join, nak carik gambor bday ni.. rasa mcm ada kat pc kat rumah, kene check or dalam cd..

but bday party biasa2 je.. nnt eh, kita cari pic dlu..

mar!ahaf!z said...

joined :)

http://mrshafiz.blogspot.com/2010/06/akunoi-birthday-giveaway.html

Aan Andes said...

Err...kalau me cakap me tak pernah ada bday anak sedara or sapa2 bawah 5 tahun percaya tak?

Me pernah attend bday anak kawan je..tapi takde gamba.

Nurul Aznil said...

@Aan - me percaya...

@Maria - Yay! Thank you

adha said...

aku join

http://adhaliana.blogspot.com/2010/07/contest-akunoi-cuba-nasib.html



fuh fuh kalau la menang... keh3

babyluv_ayang said...

noi..nak join...hehehehe...1st contest nak join....

babyluv_ayang said...

http://mylifewitluvs.blogspot.com/2010/07/contest-akunois.html


Noi, settle...hehehe...

Momma Mia said...

Hai Nurul...
Kami join yer

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/07/pasal-akunois-birthday-contest.html

Thanks!!

mar!ahaf!z said...

arini tarikh tutup penyertaan kan? :p

Related Posts with Thumbnails