Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, June 2, 2010

Pasal... RIAK RIAK RIAK!!!

Salam,

Selama-lama me berkecimpung di dunia pekerjaan ni... tak pernah sekali pun me layak buat business card. Maklumlah kuli.

Sekarang, lihatlah dunia, me dah ada business cards la!!!!!!
Ini kerana bila masuk SiripBiru, me kena jumpa banyak orang maaa... maka perlu ada kad maaa.. takan sampai pencen pun nak tulis nama, email, tepon nombor belakang business kad senior kan? Mau ada sendiri punyalah...

Rasa sungguh kembang idung!
Rasa sungguh besar momtot!
Rasa sungguh lebar senyum!
Rasa sungguh tinggi RIAK!

erk!

ok ok, back to earth :P

5 comments:

makcikrehan said...

bis kad kami buat sendiri jerk. lagik hazabb...

Aan Andes said...

Hahaha ME LIKE! click thumbs up fb tu

mar!ahaf!z said...

:D riak? sila sila..

Nurul Aznil said...

@MR - atleast dibenarkan buat. me dulu tak bleh buat langsung. tidak DIBENARKAN is more like it...

@Aan - klik jgn tak klik. lepas ni bleh buat macam Sam 3+1, " This is my card...", :P

@Maria - bleh ye? makasih.... *hns *hns (bunyi nafas dari idong kembang :P)

Azimah@Melati said...

sekali tengok cam lerr betul ker nama kampeni sirip biru...dua tiga kali tengok...tipah tertipuuuu...huhuhuhuhu

Related Posts with Thumbnails