Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, June 3, 2010

Pasal... Nak Tuluuung Kaum Sendiri

Salam,

Me tarik balik entry me sebelum ni dan overwrite entry ni plak!

Syabas me ucapkan kepada 1 kampeni melayu ni sbb berjaya come out dengan qoutation yang maha murah dari current supplier kami.


Macam ni la...

InsyaAllah lepas ni kami akan panggil Encik Rumi mai buat opis belakang plak ye! Projek besaq tu... :D

Suker suker suker!

3 comments:

Aan Andes said...

Alamak, apa entry yg me tertinggal? Ni company buat apa Tatty? kalau kitchen dia buat tak? (soalan serius)

Nurul Aznil said...

@Aan - macam tak jer. tapi try tgk webby dia : http://www.pdmdesign.com/

Aan Andes said...

Ohh bidang lain ni..takbuat la ni huhuhu takpe la tenkiuu

Related Posts with Thumbnails