Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, June 29, 2010

Pasal... Ada Isi La...

Salam,

Blog sini citer ini. Blog sana citer ini. Blog sinun citer ini.
Eh tak bleh jadi. Kena check jugak ni.

Maka honggah sini, honggah sana, jumpa lah...

Wuhaaaa.... walau tak sebanyak MR tapi me rasa lepas lah if nak beli sepasang kasut raya tahun ni... :P

Alhamdulillah...

2 comments:

makcikrehan said...

oiiittt... kalau sungguh makcik dpt 16 juta ... kompom aku buat kenduri jemput kawan2 satu mesia tau! hahahaha... takdela sampai 16 juta. tapi bulehla kumpul2 sesikit... buat pakai time sesak [atau time nk berboros-borosan] hahaha.\

so, u dah reg nuffnang lah ni ekk... good luck! mula2 maybe tak kuar iklan.. slow sikit sbb advertiser blom detect. keep on blogging..slowly dia growlah... :)

nurulhudaresad said...

syabassss......nnti dah kayo jgn lupa belanja roti canai banjir 1 yaaaaa.....nurul pon baru sekali je merasa cash out...

Related Posts with Thumbnails