Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, May 27, 2010

Pasal... Reunion

Salam,

Lepas bertahun tak jumpa, me dapat jumpa balik my best-of the best-of the best-with honour-friend, Nony...

She's still like the last time I saw her. Well... Still the same macam zaman sekolah dulu. Tader pertambahan berat semua. Jelessss...

Dia mai ngan anak dia sepasang (very-very-very well behave kids!), ngan adik ipar dia dan anak teruna depa, Hakim dan Her Mum.

Tak dapat spent masa lama dengan dia. Kerja maaa... ikut hati nak jer ajak berborak sampai esok dan esok dan esok...

1 comment:

$uNmeloN said...

Lain kali nak ajak mamanony n family pi sana lagi.. coz blum mkan nasi arab!!! :D

Related Posts with Thumbnails