Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 1, 2010

Pasal... Nak Pam

Salam,

Patutnya sesi pam pertama diwaktu pejabat adalah 10 pagi, tapi celaner opis ni masuk time tu jugak. Then me kena tengok dia buat kerja, lepas tu sain log dia.

Since me tak bleh nak predict bila dia abih kerja, maka me terpaksa pam lepas dia kluar... La laa laaa...

Oh ya, semalam gaji dah masuk (alhamdulillah) tapi list barang nak bayar dah beratoq!
  • babysitter
  • kad utang
  • utang Ili
  • utang rumah
  • utang maintainance
  • utang majlis bandaran

then barang nak beli pun sikit punya elok dok Q...
  • deep freezer (RM590 kat Sri Muda. OK la kan?)
  • mekap (kasi muka tak hodoh sgt dimata suamiku)
  • beg pi kerja (me nak backpack, bleh isi byk benda dan bleh isi lappy balik rumah)

gaji juta-juta pun bleh abis dok bayaq utang. ni belum lagi beli rumah sebaq-besaq, keter besaq-besaq. baru montot besaq ni pun rasa nak ter-uk-uk. hahahahaha¬

3 comments:

mar!ahaf!z said...

camne tak abis berhutang..hehehe

mar!ahaf!z said...

haha, gaji masuk bln mac baru lega sket, sbb aritu bulan 2 gaji awal.. mmg stok2 keje gomen semua pokai la bln mac.. jgn dok percaya depa tu.. :p

skrg ni byr bbsitter dah 2x ganda.. redha je la.. takleh nak poya2 lagi.. kalau kete abis bayar nnt, mcm nak beli kete baru.. hampes tak.. sbb kete ni mcm nak mampos pun ada..

Nurul Aznil said...

tu la pasal...
kalaulah harga keter tak tinggi, sure taklah teruk sgt.

kenapa bayaran babysitter naik? sbb dah makan ke?

Related Posts with Thumbnails