Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, March 31, 2010

Pasal... KO-PI-KO-PI-KO-KU

Salam,

Jumaat lepas beli kopi jenama kopiko with brown sugar. masa amoi tu bagi rasa sedap sangat. (please note, I'm not a kopi person). Niat masa beli untuk ZwanZwan.

Pagi sabtu,awal-awal gitu minum secawan siap tambah fresh milk lagi bagi extra creamy(please note susu ini bukan susu saya). Akibatnya hari tu menonong me masak nasi goreng, kemas rumah dengan laju dan jayanya! selain itu me cakap pun laju giler diselang giggling non stop. hahaha...

Pagi tadi, bangun untuk pam susu pukul 5 (sudah malas mau bangun pukul 2 pagi) me minum secawan dulu then pam... lepas subuh me mula kemas hall. lipat lay-mat, sapu lantai, susun bantal, sort baju-baju masuk bakul masing-masing (ZwanZwan, Eiman, towels & cadar and my bakul). ZwanZwan bangun tengok rumah clear. Me bgtau, ni ko-pi-ko-pi-ko-ku punya pasal lah!

Cubalah, SEDAP!!!

4 comments:

adha said...

belit lidah aku nk nyebut.. super power tu.. hahaha

makcikrehan said...

serius sedap eh?
dulu i penah cuba indocafe... org kata sedap.
tapi tak ngam dgn tekak i.
but yg ni since u kata buat u jadi energetic utk siapkan haouse chores, think i shud try also!

p/s : persediaan jadi superwoman sempena nk terminate bibik tak lama lagi. Haihhh.... :(

Nurul Aznil said...

@Adha - hehehe... tukang taip pun terbelit lagi tersimpul lidah menyebutnya...

@MR - iya, ia sedap. macam mana rasa gegulanya, mcm tu la rasa kopinya. jika anda suka gegula kopiko, sure anda juga suka kopi kopiko instant ini.

Aan Andes said...

Me kena try jugak ni sebab letih sangat 2-3 menjak ni, balik2 dah flat tido.

Ps: Me pun pam sebelum tido ngan kul 5 (kadang2 kul 7 baru terjaga). Dah malas bgn tgh2 pagi haha

Related Posts with Thumbnails