Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 29, 2010

Pasal... Masuk List Lah!

Salam,

Saja gatal masuk blog encik Ben.
Tengok-tengok... TUDIA! Blog me dalam list dia.

Kui kui kui...
Terkembang momtot me sebentar (nasib baik pakai baju kurung)

Tak caya? tgk gambo bawah ni...

Sila buka mata besaq-besaq baca yang dalam bulatan biwuuu tuuu...

3 comments:

makdara terdiva said...

congrats Noi.. :D malatop2s lah blog lepas ni..

FauzieMusa said...

bile puye list tu ..??

dah lame lerr...

ape pon TOP 5!!

Aan Andes said...

Kannnnn. Me pun baca jugak mamat ni kadang2 kelakar haha. Cayalah tatty

Related Posts with Thumbnails