Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, April 30, 2010

Pasal... Basah Lagi...

Salam,

Tak ingat... lama sangat. 3 tahun lebih sudah tentu perkara ni berlaku...

Baru perasan tadi pun sebab rasa berdenyut dan time nak selak baju.

Oh, bajuku basah dek susu...
Basah sampai nampak sangat...
Patutla bebudak opis pandang me lain macam masa me kata, "I'm going out for a while. Please take a message if there's any phone call."
Rupanya ada kesan basah baik punya...
alahai...
Malu tapi rasa seronok!

Tapi tak bleh pam lelama... kalau tidak sure punuh botol lagi...
HuHuuHuuu...
Itulah kisah baju basah dikala me di opis. Maksudnya banyak la tu sampai tembus kluar :P
pic from: http://www.istockphoto.com/


2 comments:

Aan Andes said...

Wahhhhhhhhhhh..mexican wave for u! Rezeki Eimann nyam nyam nyam

makcikrehan said...

bawakla botol banyak-banyakkkk rugi tuu...

Related Posts with Thumbnails