Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, April 21, 2010

Pasal... Kesudahan Hepi

Salam,

Korang sure dah dengar kes gunung berapi meletop kat Iceland last week kan?
Korang sure ada dengar betapa ramai yang terkandas tak bleh pi dan kluar Europe kan?

Memula me buat bodoh jer. Tup-tup efek kat me...
Mamat ni mai dari opis SiripBiru UK. Patut flight out Jumaat lepas, tapi sebab bencana alam, dia terkandas...
Me usaha carikan tiket lain Sabtu lepas. Tapi tadak.

Tadi pun asyik melekap jer gagang tepon tepon tanya agen ada tiket tak. Tapi tadak...

Alhamdulillah, sat-sat tadi dapat call kata, "Flight resume!"
Maka lepas 5 hari tangguh balik, akhirnya mamat ni dapat kesudahan hepi...

Kalau me kena macam ni pun sure macam nak terbalik dunia.
Dengan windu Eiman. Risau stok EBM.
Yang penting, windu kentut ZwanZwan! HAHAHAHA!!!

4 comments:

adha said...

rindu kentut? wakkaka i rindu ketiak jek...

mar!ahaf!z said...

nak change layout guna
http://leelou-freelayouts.blogspot.com/

easy peasy la wak..

http://docs.google.com/Doc?docid=0AXDajcgXwwOAZGhodHRxZzhfMTgzZGZ2ZG14Z3I&hl=en

kita maleh coding2 skali jumpa yg ni.. senang je.. try la.. :)

Nurul Aznil said...

@Adha - ketiak ZwanZwan nothing... kentut dia tu yg buat me gila. literaly! HAHAHAHAHA

@Maria - thank you. nnt ada mood, me try godek-godek...

FauzieMusa said...

ZwanZwan sgguh bertuah dapat isteri seperti anda ..

Related Posts with Thumbnails