Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, April 13, 2010

Pasal... Hempuk Kepala

Salam,

Rasa macam nak hempuk kepala atas meja masa buka kertas soalan IT & Application tadi.
Siot punya OUM tukar format lagi. Last sem 2 bahagian. A soalan pendek 2 markah. B soalan esei 20 markah.

Now? Objektif! A-B-C-D!!!

WTH!!!

Nasib baik ada 1 pensel 2B elok dalam pensil case. Kalau tidak nganga!

Budos budos budos!!!

1 comment:

Cikidong said...

ekekekekkekeke...sediakan payung sebelum ujan...

Related Posts with Thumbnails