Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, April 14, 2010

Pasal... Eiman At 4 months

Salam,

Eiman kuat!!!
Fizikal dan vocal.

Time memalam kalau dia terjaga lapaq punya pasal... jgnkan flat kami, 1 taman bergegar. Macam kena cucuh besi panas jer. Bisa buat panik kami suami isteri.

Now dalam car seat sekejap jer. Dia nak diangkat dan berdiri tengok luar. Pandang satu-satu keter macam Inspektor pencen (Atuk Amin punya gene la ni... :P)

Rambut panjang cecah tinger. Cukur bantal tak nampak sangat sbb rambut panjang. Rambut ekor penyunya dah jadi ekor anak rusa Nani. heheehhe...

Pipi labuh mula susut sbb dia dah mula kurangkan berat untuk belajar golek-golek ala hindustan.

Minum susu masih 4oz. Tatau bila nak mula banyak. For me agak risau skit la sbb pipi labuh kian mengecil.

Baju-baju mula muat dan letak elok dibadan cuma part panjang tu tak bleh capai. Maklumlah Eiman rendang skiiiit daripada Abang Ewan yang macam galah. (tak kisah asal SIHAT walafiat - amin).

As for me, tak sabar nak mula bersilat-kungfu-silambam-karate-aikido-(apa lagi?) kat dapur masak bubur untuk Eiman. Bubur ikan bilis sure jadi top menu IF selera Eiman macam Ewan... berdecap-decap mulut makan bubur ikan bilis Ibu :p

Oh... EBM susut sejak demam... selain me dok main acilot-chingelat pam tak pam... 4 kali sesi mengepam sehari... isk isk isk...

2 comments:

makcikrehan said...

betui weyy... syok giler suap baby makan! dgn asyraf ni memang pengalaman berbeza dgn aisyah. aisyah dulu takmo mkn langsung.

alangkah syiok melihat baby makan hasil tgn kita kannnn

::alifdalmim:: said...

gambar terbaru dia??mesti comel nyer la.

Related Posts with Thumbnails