Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, April 27, 2010

Pasal... EBM in Deep Freezer

Salam,

Seperti yang dijanji dedulu...
Inilah EBM Eiman dalam deep freezer yang baru beli masa 1st gaji aritu...

Sila abaikan kemontelan tangan me

Susu disimpan dalam plastik ikut hari.
Tapi lately hasil kurang, me letak 2 hari punya hasil in 1 beg.
Dalam raga tu susu bulan Februari.
Bawah raga stok bulan March.
Yang atas-atas tu stok bulan ni.
Hm...

4 comments:

FauzieMusa said...

ya ampun banyak nye hasil kutipan ..

Nurul Aznil said...

kot kat medEU sure ada yg menyalak kata me curi tulang.

Leiya Cheese Powder said...

salam.. bleh tanye awak bli deep freezer ni kt mane eh? brand, model n harga.. pls =) tQ

Leiya Cheese Powder said...

salam.. nurul.. bleh saye tau awk bli deep freezer ni kt mane ye? brand, model & harga? sy pon tgh cari yg kecik2 cmni je..

Related Posts with Thumbnails