Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, March 21, 2010

Pasal... Jadual Baru

Salam,

Lepas mula kerja ni, kena adjust jadual baru untuk pam susu. Selalu nie 8am, 12noon, 4 petang, 8pm, 12 midnight, 4 pagi...

La ni 6am (sekali mandi, subuh, siapkan bekal EBM, mandikan Eiman dan bersiap), 10am, 2pm, 6pm (ni perah dalam keter on the balik rumah), 10pm, 2am (time ni pam sambil tersengguk-sengguk)...

Again, stok EBM Eiman mula memenuhi peti es me balik. Alhamdulillah... Not that I'm complaining, just that... entah la... cepatlah gaji bleh beli deep freezer...

On the other hand... Jumaat lepas, me pam susu sesi pukul 8pm, me bleh TERTIDUR okay! Sedar-sedar dah nak dekat pukul 9!!! ZwanZwan kata me terlelap dekat setengah jam!!! Giler ah... aritu in my entry ada kata "Lepas ni bleh pam susu pukul 3 pagi bukan sekadar pejam mata tapi sambil tido... kui kui kui", rupanya memang terjadi... adeh~

Bukan apa, sebab sejak November tahun lepas tak kerja, so bleh tido sesuka hati. Eiman tido me pun tido so tido tu melebih-lebih cukupnya. Bila mula kerja, susah badan nak ekjas balik tido tak cukup... akibatnya, pam susu sambil tido... nicey~

2 comments:

Kuacibunge said...

Rajin tul u mengepam walaupun anak tak direct...solute babeh...

Nurul Aznil said...

Nak jimat duit beli formula, terpaksalah me meng-utilise anugerah Allah ini sepenuhnya... hahahhah. tak bleh cara ni, kita buat cara tu...

my 2nd moto: ''Kita buat dia, bukan dia buat kita''

Related Posts with Thumbnails