Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, March 22, 2010

Pasal... EBM Babys' Goes to Babysiter House

Salam,

Bila kami hantar Eiman ke rumah Kak Ruby... or Eiman's Mama... kami akan bawa...

Coleman Cooler box


berisi 4 botol 4oz EBM


dengan ice pack (6 pack)

so botol-botol tu tersusun dan tak berlaga-laga.

Juga kami bawa 1 botol EBM siap dipanaskan untuk Eiman minum dalam keter

so bila sampai rumah Mama dia, dia dah kenyang dan bleh trus tido...
Also note that kami bagi sekali warmer so senang babysitter nak panaskan EBM.


pic from: http://garasimama.com, http://s7v1.scene7.com, http://www.noxon.us, http://aralatan.com, http://www.supericeproducts.com

7 comments:

MAKCIK REHAN said...

Aznie, heard that eiman now tanak direct feeding dah. true?

hope u bejaya EP sampai 2 tahun yek. my case... kandas separuh jln. sedih tgok Breastfeeding set yang melambak-lambak dari botol, liner, ice pax, cooler bag yang tak sempat lunyai pon guna.

kuat semangat okeh!

Kuacibunge said...

wow lengkap semuanya...tadi baru first time pakai warmer avent yg dibeli...melalak2 kasi minum boto adeh

Nurul Aznil said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Aznil said...

@MR - aah. dia nipple kompus. dari me menyeringai sakit-sakit-sakit tiap kali dia nyonyot, baik pam jer. senang memalam Babah dia yg bangun susukan dia, me mengeroh. niat dihati, pam byk-byk lepas ni, bleh buat stok sampai dia 2 tahun. if dah byk sgt, maybe ble stop pam masa dia tak sampai 2 tahun ke... ke ke...

@Ayu - ha.. ni satu disadvantage warmer... baby akan melalak tunggu susu nak panas... bisa bikin ibu/babahnya plak yg panas hati :P

Farhana said...

Salam,

Leh tau kat mane u beli ice pack yg mcm dkm picture tu?

Thanks

Nurul Aznil said...

Hie Farhana.
me beli kat carrefour mid valley. cari kat bahagian yang jual bebarang camping, khemah, bbq stove, coleman...

Farhana said...

Ah okay thanks Nurul. =)

Related Posts with Thumbnails