Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, March 29, 2010

Pasal... ice.ice.baby

Salam,

Dari aritu nak claim points kad utang HSBC me. So pk punya pk punya pk, last me buat keputusan nak redem barang untuk diri sendiri...
Order Selasa lepas dan sampai baru sat-sat tadi.
Ok la, cantik! Rasa posh gitu bila pakai... kui kui kui


Wear with Character

Philippe Renault ice.ice.baby’s luscious white strap is a hit with any outfit. Lined with silvery dust and vibrant red stones, this watch is posh looking without losing its sporty edge. Who says a lady has to be either or? It gives her the character she deserves.

2 comments:

mar!ahaf!z said...

dpt jam baru, jeles! me punya jam tak berganti lagik..

ni tgh tgu hafiz redeem bonuslink points kami.. kalau redeem parkson voucher, dptlah 100+ kot.. ok wat? hehe.. slalu kami redeem voucher parkson je..

Nurul Aznil said...

Ha... nanti pergi redeem... jgn sampai expired...

Related Posts with Thumbnails