Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, February 21, 2010

Pasal... Pam Pum Pom?

Salam,

Tadi pi Kindersomethingsomething, dapat berita sedih. Tak dapat repair motor Uno tu. So Nyonya tu offer something interesting.

Dia bleh bagi motor ngan plug, with 2 bpa free bottle for lest then RM600 jer! Dia kata dia tak sampai hati nak ambik mine old set sbb elok lagi. Masih berkilat macam baru...

Sayang dia nak cash. Since me lupa pin card bank Al Rajhi, so tak cukuplah duit. So next week jer lah datang balik...

Cuma, me sebenarnya nak beli DUO. Alang-alang kan? Tapi kot susu banyak pun takder tempat nak simpan, susah jugak. Maka better beli UNO, then belen duit beli freezer... kan? kan?

Pesan nyonya tu, lepas ni jgn bagi orang pinjam dah ler... hehehhehe... rosak sendiri susah...
Then dia punyalah puji Eiman putih, putih... ensem, ensem... alhamdulillah...
ZwanZwan and me DO made beautiful babies :P

4 comments:

Kuacibunge said...

Adeh macam beli pump baru ler...ni kat kinderjik ke?

Nurul Aznil said...

Rasanya la... :P
Bukan apa, lately rasa penat dan ngantuk gegiler, so bila pam pepagi buta, tak larat... tak byk dapat... sbb dok tersengguk-sengguk

Kuacibunge said...

Hehehe...ngantuk biasala tu...skrang ni koci pakai swing jer senang sebelah darwish isap sebelah swing buat kerja...cukup 6oz stop terus buat stock ebm then sambung tidur balik :)

Nurul Aznil said...

Oh, cukup 6oz you stop?
me selagi kluar, selagi tu dok perah... I mean memang perah betul... abih kopekku ku perah-perah macam lembu punya... :P

Related Posts with Thumbnails